„МБАЛ- Пазарджик" АД търси да назначи медицински сестри за работа в Отделението по ортопедия и травматология.


Изисквания за заемане на длъжността:
-Завършено образование по специалността „медицинска сестра“

продължава>

-Повече от три години сте изпълнителен директор на МБАЛ-Пазарджик. Какво беше това време за Вас ?

 

Д-р К.Т. : Точно три години и половина съм изпълнителен директор на най-голямото лечебно заведение в Пазарджишка област. Много и различни бяха предизвикателствата, с които трябваше да се справим и продължаваме да се справяме. За това време се смениха и петима здравни министри. Не беше лесно, но заедно с моя екип успяхме.

 

-Кога ви беше най-трудно?

 

Д-р К.Т. : Няколко месеца, след като поех ръководството на болницата ни сполетя световната ковид пандемия. За всички беше нова и страшна болест и никой не знаеше кои са най-правилните действия в такава напрегната обстановка. Наложи ми се да взема и много трудни решения.

продължава>

Четирима пострадали при пътни инциденти са приети в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик през почивните дни. Въпреки положените усилия от дежурните лекари 92- годишна жена от с. Добровница е починала няколко часа след приемането и в болницата. В неделния ден по обяд на улица в село Добровница възрастната жена е била блъсната от лек автомобил при пътно-транспортно произшествие. 35-годишен велосипедист, пострадал в неделя вечерта при пътен инцидент в село Мокрище, е отказал хоспитализация. Мъжът е бил с повърхностна рана на главата, която е обработена от спешните медици.

продължава>

На 19 май отбелязваме Европейския ден за борба със затлъстяването. Днес то се определя като „епидемията на 21 век“. „Целта на дни като този е да се помогне на хората, които имат такъв проблем, но срещат трудности при вземането на решение да редуцират теглото си и така да намалят риска от много заболявания. През последните години затлъстяването се превръща в епидемия не само сред възрастното население, но и сред децата в Европа, включително и в България“, предупреждава д-р Иван Козложов, който работи като ендокринолог в Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик.

продължава>

Шестима пострадали при тежка катастрофа , станала близо до село Лозен, са приети в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик. Първата линейка на ЦСМП- Пазарджик е пристигнала в болницата в 22.09 ч. на 18 май.

продължава>

Още статии...
logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение