Ново дарение от Швейцария беше получено в МБАЛ- Пазарджик по инициатива на директора на Института по анатомия към Университета в Берн, проф. д-р Валентин Джонов. При посещението си в областната болница в началото на месец април, той обеща да продължи да помага на лечебното заведение. Дарението включва 55 болнични легла с матраци, 24 болнични шкафчета, 4 хидравлични кушетки за пациенти, 2 медицински колички с рафтове, 1 медицински стол за вземане на кръв, голямо количество медицински изделия и консумативи.

продължава>

Ръководството на дружеството на БАПЗГ към МБАЛ-Пазарджик отличи медицински сестри, лаборанти, акушерки и рехабилитатори по повод 12-май- Международен ден на сестринството. Грамоти за изявени професионални качества и цветя бяха връчени на 25 специалисти по здравни грижи, които са номинирани от различните отделения. Във връзка с празника, по инициатива на главната сестра Елена Станчева, беше изработен, отпечатан и представен албум на специалистите по здравни грижи, които работят в областната болница.

продължава>

                                                            Поздравителен адрес


                                                               Уважаеми колеги,

 

         Ръководството на „МБАЛ-Пазарджик“ АД най-сърдечно Ви поздравява по случай 12 май-Международен ден на сестринството и специалистите по здравни грижи.

продължава>

22-годишен младеж от Пловдив, който самокатастрофирал на АМ "Тракия", е приет в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик на 8 май в 13:55 часа в изключително тежко състояние, с множество травми и опасност за живота.

продължава>

Неврологът д-р Айша Дурльова от Неврологично отделение и хирургът д-р Муса Дурльов от Хирургично отделение започват прегледи и лечение на пациенти с високоинтензивен лазер.Апаратът за високоинтензивна лазерна терапия, с който ще работят, е от ново поколение. Той премахва болката по иновативен начин. За първи път този метод на лечение ще се прилага в Пазарджик в Медицински център „Вива“ от д-р Айша Дурльова и д-р Муса Дурльов. Прегледите и терапиите ще се извършват на третия етаж , в кабинет № 17. Предварително записване на час за консултация : 0899 999 520

продължава>

Още статии...
logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение