Неонатологично отделение на МБАЛ-Пазарджик получи бебешки дрешки, събрани от кампания на фондация "Нашите недоносени деца".
Сърдечно благодарим на целия екип на фондацията за безграничната подкрепа към нашето отделение", заяви началникът на Неонатологично отделение д-р Здравка Пиронова, след като получи дарените дрешки. Тя благодари и на всички майки, които са дошли лично при тях, за да дарят бодита, блузки, ританки, гащеризони и други бебешки облекла за най-малките пациенти.
Благодарим Ви, мили дарители за това, че отворихте сърцата си и ни помагате в грижите за новородените. Пожелаваме Ви да сте здрави, сърдечни и все така добри", пожела д-р Пиронова на всички дарители.

 

neoneo 2

Отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ-Пазарджик вече разполага с ново офис оборудване. Мебелите са дарени от Осама Джарар, който е управител на фирма ДЖЕРАР ЕООД. Дарението включва бюро, шкафчета, етажерки и гардероб. Новите офис мебели вече са монтирани в офиса за обработка на документация.
„Изказваме нашата голяма благодарност на г-н Джарар, който направи това дарение и по този начин улеснява нашата работа. Пожелаваме му успех в бизнеса и до продължава да е все така съпричастен и отзивчив. Благодарим и на ръководството на МБАЛ-Пазарджик за допълнителната помощ, която ни оказаха“, заяви старшата сестра на отделението Десислава Трифонова.

 

 

20220325 132340

Видео ларингоскоп, мониторна станция и инфузионен перфузор дариха представители на Ротари клуб-Пазарджик на Неонатологично отделение. Дарението е на стойност 9894лв. Два от апаратите са закупени с помощта на дарители от германските клубове РК „Хамелн“ и РК „БАТ-Пирмонт“. Вече 15 години Ротари клуб- Пазарджик прави дарения на областната болница. Освен Неонатологично отделение с дарения на апаратура са подпомогнати още ОАИЛ и Хирургично отделение.
Президентът на Ротари клуб- Пазарджик д-р Екса Бъздигян заяви на среща с изпълнителния директор на МБАЛ-Пазарджик д-р Красимир Темнилов, че ще положат усилия да продължат благотворителната дейност.

DSC 0313

„Имаме много добро партньорство с немските ротари клубове. Благодарение на тяхната дарителска щедрост и доброто сътрудничество с МБАЛ-Пазарджик смятаме, че Ротари клуб-Пазарджик ще продължи да работи в полза на обществото“, изразиха увереност членовете на клуба.

DSC 0273

Съветът за младежка политика направи нова дарение на Неонатологично отделение на МБАЛ-Пазарджик. Средствата за закупуването на пациентска прикреватна мониторингова система на стойност над 3100лв. са събрани от благотворителната кампания „Пазарджик обича“.

20220302 114331

„Помагаме на Неонатологично отделение на МБАЛ-Пазарджик, откакто сме започнали кампанията за събиране на пластмасови капачки и отпадъци. Вярваме, че когато имаме системни и последователни усилия резултатът ще е по- стойностен. Това, което правим има смисъл и занапред ще продължаваме да работим с отделението“, заяви председателят на Съвета за младежка политика Александър Иванов, след като доброволците връчиха дарението на началника на Неонатологично отделение д-р Здравка Пиронова. Той припомни, че за сумата от 3 хиляди лева са направени още две дарения, които включват кислородни палатки и стерилизатор.

Началникът на Неонатологично отделение д-р Здравка Пиронова изрази благодарност към всички хора, които помагат и продължават да подкрепят кампанията „Пазарджик обича“ като събират и предават капачки, за да се закупува апаратура.

IMG 3033

Кардиологично отделение получи модерен шестканален ЕКГ апарат, а Отделението по нервни болести вече разполага с 4 нови пациентни монитора. Новата апаратура, която е дарение от „ПМБ Индъстрис“ ООД, е на стойност 8970лв.

Това е второто дарение, което фирмата прави на болницата. „ПМБ Индъстрис“ ООД бяха първите дарители, които след началото на ковид пандемията през месец март 2020г. , дариха сумата от 10 000 лв. на МБАЛ Пазарджик и ЦСМП Пазарджик, с които бяха закупени лични предпазни средства за медиците на първа линия.

20220106 13302320220107 110359

Още статии...
logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение