„ПМБ Индъстрис“ ООД направи ново дарение на МБАЛ-Пазарджик на стойност близо 9 хиляди лева. По волята на дарителя със сумата от 8970лв. бяха закупени медицински апарати за две отделения. Кардиологично отделение получи модерен шестканален ЕКГ апарат, а Отделението по нервни болести вече разполага с 4 нови пациентни монитора.

Това е второто дарение, което фирмата прави на болницата. „ПМБ Индъстрис“ ООД бяха първите дарители, които след началото на ковид пандемията през месец март 2020г. , дариха сумата от 10 000 лв. на МБАЛ Пазарджик и ЦСМП Пазарджик, с които бяха закупени лични предпазни средства за медиците на първа линия.
„Нашата компания винаги е била обществено ангажирана затова за пореден път решихме да направим дарение на областната болница в Пазарджик. За Коледно-новогодишните празници за нас е традиция да помагаме на нуждаещите се и да отделяме средства за благотворителни инициативи“, заяви управителят на фирмата Петър Бончев.

 

20220107 11035920220106 132622
Ръководството на МБАЛ-Пазарджик изказва най-сърдечни благодарности за полученото дарение от фирма „ПМБ Индъстрис“ ООД.
“Здравната система продължава да работи в изключително трудни времена. Диагностиката и правилното лечение са много важни за болните. Благодарим Ви за дарената модерна апаратура. Благодарим Ви, че за втори път правите голямо дарение за болницата и подпомагате работата на нашите медици. Всяка помощ за нас е от изключително голямо значение. Благодарим за този жест на добрина и съпричастност“, написа изпълнителният директор на МБАЛ-Пазарджик д-р Красимир Темнилов в благодарственото си писмо до управителя на „ПМБ Индъстрис“ ООД Петър Бончев.

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение