Благодарствено писмо до Министерството на здравеопазването, ръководството на МБАЛ-Пазарджик и БЛС изпрати Любка Коцашка от град Пловдив. С него тя благодари за положените грижи и лечението на нейната майка Иванка Боюклийска от с. Ковачево. 73-годишната жена постъпва в МБАЛ-Пазарджик след тежко падане и счупване на бедрената кост на три места.

„Бих искала да изразя искрените си благодарности, както и тези на семейството ми, към д-р Борислав Церовски - за изключителния професионализъм, човешко отношение и загриженост в един много труден за семейството ми момент“, пише в писмото си Любка Коцашка. Тя благодари на д-р Борислав Церовски и екипа на Отделението по ортопедия и травматология, който оперира майка й.

„Безкрайно сме му благодарни за връзката, която поддържаше с нас и информацията, която получавахме за състоянието и лечението й. Д-р Борислав Церовски е бъдещето, той е вярата ми, че има кой да се погрижи за мен и близките ми в тежките моменти. Такива млади и амбициозни лекари трябва да са гордост за всяка болница.
Доктор Церовски е лекар по призвание и човек с голямо сърце“, споделя признателната жена.

Любка Коцашка изказва благодарности и на екипите от лекари, медицински сестри и санитари на Отделението по ортопедия и травматология, Отделението по физикална терапия и рехабилитационна медицина, ОАИЛ и Спешно отделение за тяхната всеотдайна работа и професионализъм.

 

Blagodarstveno pismo oto

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение