Изпълнителният директор на фондация „АДРА-България“ Мариан Димитров посети МБАЛ-Пазарджик, за да достави второ дарение от Австрия.
„Отново сме тук, за да направим дарение, както обещахме преди месец, когато бяхме в болницата. Сега даряваме доплер видеозон с два трансдюсера, детско легло тип кошара, две санитарни колички за отпадъци, медицински шкаф за медикаменти, стойка за системи и 5 кашона с медицински ръкавици.

Дарението е осигурено от австрийската държавна болница Леобен чрез бившия директор на фондацията в Австрия Валтер Махер и се осъществява чрез АДРА-България. Продължаваме партньорството си с областната болница в Пазарджик и по този начин да подкрепяме нуждаещите се от медицински грижи в община Пазарджик“, отбеляза изпълнителният директор на фондацията Мариан Димитров.

DSC 0351DSC 0361

 

 


Той обясни, че фондация АДРА-България съществува от 35 години и е фокусирана върху предоставяне на образование, здравни грижи и реакции при спешни нужди. В Пазарджик благотворителната организация разполага с център за обществено- обслужващи грижи, който предоставя безплатни прегледи и скрининг на социално значими заболявания, дентална грижа и следболнична рехабилитация. „Продължаваме да работим с вдъхновение и емпатия към хората на Пазарджик“, допълни Мариан Димитров.

 

DSC 0373

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение