Благодарствено писмо до изпълнителния директор на МБАЛ-Пазарджик д-р Красимир Темнилов изпрати Румяна Парнарева. С него тя иска да изкаже своята благодарност към екипа на Отделението по неврохирургия.
„Има моменти на изпитание. Когато се срещне с болестта човек е уплашен, търси помощ и закрила. Намира я в лицето на Бога и на хората в бели престилки-лекари, медицински специалисти и санитари. Медицината е Боговдъхновена човешка дейност“, пише в писмото си Румяна Парнарева.


Тя разказва, че се разболяла и била приета в Отделението по неврохирургия на МБАЛ-Пазарджик. Излекуването и започнало благодарение на компетентността на началника на отделението д-р Светломир Петров и д-р Александър Буховски и добрите думи, грижа и внимание на старшата сестра Марияна Сулева и всички медицински специалисти и санитари от отделението.
„Благодаря за вниманието, професионализма и доброто отношение. МБАЛ-Пазарджик успешно се справя със създаването на добри условия за лечение в Отделението по неврохирургия. Бъдете здрави д-р Петров, д-р Буховски, старша медицинска сестра Сулева и всички прекрасни, всеотдайни сестри и санитари на отделението. Вие показвате на дело как добрата дума и отношение успешно подпомагат терапията на пациентите“,
допълва благодарната пациентка.

 

Благод писмо

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение