По-комфортна среда за пациенти и придружители беше осигурена в чакалнята на Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик. Благодарение на дарители в помещението вече е монтиран климатик. Съвместната инициатива е на пазарджишкото сдружение „Добро сърце“ и Тихомир Любенов и Кристиян Динков от Ти Кей Клима.


„Климатиците помагат да се поддържа оптимална температура, което сме убедени , че ще намалява стреса и дискомфорта на чакащите пациенти и техните близки, както и ще улеснява работата на медицинския персонал. Вярваме, че създаването на комфортна и приятна обстановка в чакалнята на спешното отделение е от съществено значение“, обясниха Тихомир и Кристиян след като поставиха климатика.

kl5
„ С нашето дарение искаме да покажем, че сме заедно в стремежа си към по-добро здравеопазване и че подкрепяме усилията за осигуряване на по-добри условия за всички. Надяваме се да вдъхновим и други хора и организации да се включат в благотворителни инициативи. Вярваме, че заедно можем да постигнем значителни промени и подобрения. Надяваме се нашият пример да мотивира и други хора да проявят гражданска отговорност и да подкрепят здравните институции и други обществени каузи“, заяви Георги Янакиев от сдружение „Добро сърце“.

 

kl2

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение